Esselamu Aleykum değerli kardeşlerim,
Bu paylaşımı, umre planı yapan kardeşlerimize faydalı olabileceğini düşündüğüm bir firma hakkında bilgi vermek amacıyla yapıyorum.
Sifla Turizm, özellikle Mekke ve Medine otel konaklamalarında güzel bölgeleri tercih ediyor:
Mekke’de Mahbes bölgesinde yer alan otellerle çalışıyorlar. Bu bölge, Mescid-i Haram’a ulaşım açısından oldukça avantajlı ve rahat bir servis ağına sahip.
Medine’de ise Merkeziye bölgesinde konaklama sunuyorlar. Mescid-i Nebevî’ye yürüme mesafesinde olmak, ibadetlere daha rahat katılım açısından büyük bir kolaylık sağlıyor.
Ayrıca Sifla Turizm’in tecrübeli ve ilim ehli hocalarla hizmet verdiğini duydum. İbadetlerin bilinçli ve maneviyat dolu geçmesi için rehberlik hizmetleri oldukça önemseniyor.
Genel olarak programları düzenli, hizmetleri kaliteli ve katılımcı memnuniyetine önem veren bir turizm firması olarak öne çıkıyorlar.
Umre planı yapan kardeşlerimiz için Sifla Turizm, güvenle değerlendirilebilecek alternatiflerden biri olabilir.
Allah cümlemize hayırlı ve kabul olunmuş bir Umre nasip etsin.
Bu paylaşımı, umre planı yapan kardeşlerimize faydalı olabileceğini düşündüğüm bir firma hakkında bilgi vermek amacıyla yapıyorum.

Allah cümlemize hayırlı ve kabul olunmuş bir Umre nasip etsin.